Κάτια Μαλτεζάκη

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κάτια Μαλτεζάκη είναι εργοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε και µμεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2020.Στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης εκπαιδεύτηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ασκληπιείου Βούλας, στην Αστική µη Κερδοσκοπική Εταιρία IASIS (Κέντρο Ημέρας), και στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθήνας (1η ΥΠΕ). Παράλληλα, συμμετείχε εθελοντικά στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ευαισθητοποίησης Μυϊκής Δυστροφίας Duchenne/Becker.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην ειδική αγωγή παρέχοντας θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά αλλά και ενήλικες µε Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, Διαταραχή Ελειµµαττικής Προσοχής Υπερκινητικότητα, καθώς και Γραφοκινητικές και Αναπτυξιακές δυσκολίες. Για την επιμόρφωση στον παιδιατρικό και εργοθεραπευτικό τομέα παρακολουθεί  συστηματικά συνέδρια και σεμινάρια (δυσγραφίας, δυσκολιών αυτορρύθμισης στον αυτισμό, αναπτυξιακής παιδιατρικής, γραφοκινητικών δεξιοτήτων κ.α.). Παράλληλα παρακολουθεί ατομικές εποπτείες.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της, σε συνδυασμό με την αγάπη της για τη Εργοθεραπεία, την καθιστούν μία από τις πιο αξιόλογες συναδέλφους μας.

Κάτια Μαλτεζάκη | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης