Κάτια Μαλτεζάκη | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης

ΚΑΤΙΑ ΜΑΛΤΕΖΑΚΗ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η Κάτια Μαλτεζάκη είναι εργοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στο οποίο και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2020.
Στο πλαίσιο της κλινικής άσκησης εκπαιδεύτηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Ασκληπιείου Βούλας, στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία IASIS (Κέντρο Ημέρας), και στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθήνας (1η ΥΠΕ).

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην ειδική αγωγή παρέχοντας θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά αλλά και ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα, καθώς και Γραφοκινητικές και Αναπτυξιακές δυσκολίες.

Για την επιμόρφωση στον παιδιατρικό και εργοθεραπευτικό τομέα παρακολουθεί συνέδρια και σεμινάρια (δυσγραφίας, δυσκολιών αυτορρύθμισης στον αυτισμό, αναπτυξιακής παιδιατρικής, γραφοκινητικών δεξιοτήτων κ.α.), ενώ έχει ολοκληρώσει την σειρά εκπαίδευσης στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (SI). Παράλληλα παρακολουθεί ατομικές εποπτείες, καθώς και τον ετήσιο κύκλο εποπτικών σεμιναρίων εργοθεραπευτών του κ. Αλεξάνδρου.

Οι γνώσεις και η εμπειρία της, σε συνδυασμό με την αγάπη της για τη Εργοθεραπεία, την καθιστούν μία από τις πιο αξιόλογες συναδέλφους μας.