Ζουρέλλη Ειρήνη | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης

ΕΙΡΗΝΗ ΖΟΥΡΕΛΛΗ

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Ζουρέλλη Ειρήνη είναι πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Λογοθεραπείας Πατρών. Στην πορεία ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πάνω στην «Ειδική αγωγή» στο Πανεπιστήμιο Frederick της Κύπρου. Έχει καταγωγή από τη Μυτιλήνη όπου είχε εργαστεί για 2 χρόνια σε ιδιωτικούς φορείς του νησιού που αφορούσαν την αξιολόγηση και τη θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά προσχολικής/σχολικής ηλικίας, τυπικής/μη τυπικής ανάπτυξης.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και έχει συνεργαστεί με κέντρα ειδικών θεραπειών στα νότια προάστια. Το έτος 2020-2021 διορίστηκε ως αναπληρώτρια Λογοθεραπεύτρια στο ειδικό σχολείο (Ε.Ε.Ε.Κ.) της Ρόδου. Από τον Γενάρη του ’22 αποτελεί μέλος της διεπιστημονικής μας ομάδας στο Θεραπευτικό κέντρο Λόγου & Κίνησης στο Ελληνικό. Ο γλυκύτατος, θετικός αλλά και δυναμικός χαρακτήρας της σε συνδυασμό με την επαγγελματική εμπειρία της,  την καθιστούν μια από τις πιο πολύτιμες συναδέλφους μας.

Τέλος, έχει εκπαιδευτεί σε μεθόδους θεραπείας και αξιολόγησης μέσω πιστοποιημένων σεμιναρίων όπως:

➢ το σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας ΜΑΚΑΤΟΝ

The Oral Placement Therapy

Feeding Therapy: A Sensory – Motor Approach

Blended Learning Seminar

«Η Ρομποτική το νέο εργαλείο του θεραπευτή»

Μυολειτουργική αποκατάσταση

➢ Πρωτόκολλο Λογοπεδικής Αξιολόγησης Σχολικής Ηλικίας (ΠΛΑΣΗ)

Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης της, παρακολουθεί σεμινάρια και συνέδρια προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στον τομέα της λογοθεραπείας όσο και άλλων επιστημών που σχετίζονται άμεσα.