Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους, εξειδικευμένους, με μεράκι, αφοσίωση και αγάπη για τα παιδιά και την ειδική αγωγή. Όλα τα μέλη αυτής της ομάδας, καθ’ όλη την διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας  παρακολουθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια, εμβαθύνοντας και αποκτώντας εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα των διαταραχών που αφορούν την εκάστοτε ειδικότητα.

Οι Λογοθεραπευτές ασχολούμαστε με την αποκατάσταση διαταραχών επικοινωνίας, διαταραχών λόγου – ομιλίας, άρθρωσης και φωνολογίας και την αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών.

Οι Εργοθεραπευτές ασχολούνται με τα παιδιά σε αναπτυξιακό κίνησης, οργάνωσης και προσοχής, ενώ ειδικοί παιδαγωγοί και δάσκαλοι, ασχολούνται με το κομμάτι της μαθησιακής υποστήριξης και της οργάνωσης της μελέτης. 

Οι Παιδοψυχολόγοι αναλαμβάνουν την ψυχολογική υποστήριξη παιδιών κι εφήβων καθώς και την συμβουλευτική γονέων. Επιπλέον, οι δάσκαλοι και οι ειδικοί θεραπευτές τους συμβουλεύονται όταν αυτό είναι απαραίτητο, για την καλύτερη προσέγγιση του παιδιού.

Όλοι μας οι συνεργάτες λειτουργούν χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα αξιολογητικά εργαλεία και νέες θεραπευτικές μεθόδους.

Τέλος καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς κι όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, ερχόμαστε σε επικοινωνία με το σχολείο , τους παιδοψυχίατρους  και τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το παιδί εκτός γραφείου, προκειμένου να δοθούν και να παρθούν διευκρινίσεις και σωστές κατευθύνσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε μας από κοντά!

Γνωρίστε την ομάδα μας

Βρυωνάκη Αθανασία - Λογοθεραπεύτρια

Αθανασία Βρυωνάκη

Λογοθεραπεύτρια

Κάτια Μαλτεζάκη | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης

Κάτια Μαλτεζάκη

Εργοθεραπεύτρια

Ζουρέλλη Ειρήνη | Λογοθεραπεύτρια

Ειρήνη Ζουρέλλη

Λογοθεραπεύτρια

Γεωργίου Βάια | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης

Βάια Γεωργίου

Βοηθός Εργοθεραπευτή

Σπύρος Κιώτης | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης

Σπύρος Κιώτης

Ειδικός Παιδαγωγός

Αθανασία Σκιαδά | Θεραπευτικό Κέντρο Λόγου & Κίνησης

Αθανασία Σκιαδά

Δασκάλα Σχολικής Προετοιμασίας-Μελέτης